Va amintiti vremurile cand oamenii inchiriau o masina in principal in timpul vacantei pentru a se putea deplasa mai usor? Ei bine, lucrurile s-au schimbat. Industria inchirierilor de masini s-a dezvoltat furtunos iar azi tot mai multi oameni apeleaza la serviciile unei companii de rent a car.

Inca de la inceput toti acesti oameni urmaresc in esenta un lucru extrem de important: alegerea celei mai bune firme de rent a car. E usor de inteles de ce se intampla acest lucru.

Daca alegi firma preferata de rent a car vei avea garantia ca te poti bucura de servicii impecabile (mai ales suport si asistenta, disponibilitate si flexibilitate), masini curate, preturi accesibile si actualizate la zi in functie de piata, o oferta variata de masini disponibile pentru inchiriere etc. Deci, cine nu-si doreste sa incheie un contract de inchiriere auto cu o firma cu experienta, solida, cu operatori cu care se poate comunica excelent?

Iata cateva sfaturi pentru a alege firma de rent a car:

1. Alege o firma de rent a car cu experienta. In acest fel veti evita orice posibile probleme. Sigur ca si companiile tinere trebuie sustinute, dar daca va doriti o experienta fara riscuri este indicat sa alegeti o companie care activeaza pe piata de inchirieri de cativa ani.

2. Citeste feedback-uri din partea clientilor existenti. Pe site-ul unei firme cu experienta veti gasi review-uri din partea persoanelor care au inchiriat deja o masina din acel loc. De asemenea, exista multe forumuri online si retele de socializare de unde va puteti informa cu privire la gradul de multumire al clientilor care au inchiriat o masina de la acea firma de rent a car.

3. Alege o firma de rent a car cu un parc auto suficient de mare si de variat. In acest fel veti putea sa va alegeti masina dorita si veti evita situatiile neplacute ca de exemplu masina pe care doriti sa o rezervati sa nu mai fie disponibila.

4. Cea mai buna firma de rent a car este o firma seriosa. Pe site-ul oficial veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, mai ales conditiile contractuale cele mai importante.

5. Cea mai buna firma de rent a car este o prezenta activa in spatiul online, pe site si pe retelele de socializare. Alegeti o firma de inchirieri auto care are pe site o oferta valabila, cu preturi actualizate, cu posibilitate de rezervare online.

6. Cea mai buna firma de rent a car este o companie atenta la nevoile clientilor, care pune pret de parerea acestora.

7. Alege o firma cu servicii complete si competitive. Printre aceste servicii se pot numara: neobligativitatea unei carti de credit, taxele incluse, afisarea tarifelor corecte si clare, program non – stop de predare si primire atat in aeroport cat si in oras, masini curate, cu rezervorul plin la predare, optiuni suplimentare disponibile pentru anumite modele de autoturism.

Cauti cea mai buna firma de rent a car?

Felicitari! Tocmai ai gasit-o: 321 Rent a car.

Citeste si cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini


1 comentariu

Oferte de toamna pentru inchirierea unei masini | Blog 321 Rent a car Cluj · septembrie 18, 2015 la 10:20 am

[…] Alege cea mai buna firma de rent a car […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *