Ultimele Articole din Blog

7 situatii cand este indicat sa inchiriezi o masina

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car cluj parc auto

 

Sa inchiriezi o masina este o alternativa interesanta in loc sa cumperi una. Astfel pot sa economisesti bani, mai ales daca nu ai de gand sa folosesti masina foarte des. In plus, poti sa inchiriezi o masina mai buna cu ocazia unui eveniment special.

 

 

 

Iata 7 situatii cand este recomandat sa inchiriezi o masina in loc sa o cumperi.

1. Cei din strainatate care ajung in Cluj pot sa inchirieze o masina pe toata perioada cat vor sta in Romania. In acest fel isi pot rezolva problemele mult mai rapid. De asemenea, o masina inchiriata va ajuta sa parcurgeti distante lungi intr-un timp foarte scurt, fara sa fie nevoie sa depindeti de mijloacele de transport public sau sa apelati la ajutorul cuiva. O masina de inchiriat este recomandata si pentru cei care vin in tara si doresc sa calatoreasca pentru a vizita locurile natale si nu numai.

2. Inchiriaza o masina daca vrei sa pleci intr-o excursie sau in vacanta cu familia. Poti sa faci un tur astfel incat sa ajungi in mai multe orase si sa vizitezi mai multe obiective turistice. Sa pleci intr-o vacanta cu familia este o experienta minunata si unul din lucrurile care pot face deliciul acesteia este o masina bine pusa la punct. Poate ca ai deja o masina dar nu este suficient de incapatoare pentru familia care s-a marit intre timp. Poate ca ai vrea sa calatoresti cu mai multi prieteni sau cunostinte si masina pe care o ai este prea compacta. Sau poate pur si simplu iti doresti ceva nou. Alege o masina din multitudinea ofertelor de pe 321rentacar si pleaca in vacanta cu o masina pe care ti-ai dori nespus sa o conduci.

 

3. Inchiriaza o masina daca locuiesti intr-un oras. Daca locuiesti intr-un oras mare cu suficiente mijloace de transport in comun, atunci cel mai probabil nu este necesar sa-ti cumperi o masina. De fapt, multe persoane gasesc ca este obositor sa stea in trafic ore intregi sau sa caute locuri de parcare de fiecare data. Daca ar fi sa luam in considerare taxtele si impozitele pe care trebuie sa le platesti daca ai o masina, cel mai probabil vei descoperi ca este mai bine sa inchiriezi o masina exact atunci cand ai nevoie. In plus, poti alege alt model de fiecare data. Apoi, nu va trebui sa-ti faci probleme legate de intretinerea sau repararea masinii.

 

 

4. Inchiriaza o masina pentru ocazii speciale (nunta, botez etc). Daca vrei sa participi la un eveniment clasic iar masina pe care o ai nu este o carte de vizita potrivita, alege sa inchiriezi masina care iti place. De fapt, sa inchiriezi o masina ocazional pe parcursul unui an te ajuta sa economisesti bani in loc sa cumperi un autovehicul pe care sa-l folosesti zilnic.

 

5. Inchiriaza o masina pentru diverse intalniri de afaceri.

 

 

6. Daca trebuie sa calatoresti in diferite locuri din tara si vrei sa scapi de toate taxele, atunci iti recomandam sa inchiriezi o masina. La noi fiecare masina are toate taxele platite la zi si nu avem taxe si comisioane ascunse.

 

7. Inchiriaza o masina pentru firma ta. Este minunat sa poti sa poti oferii angajatiilor masini bune si sa nu ai nicio grija cu plata taxelor si intretinerea masinilor.

Pentru orice ocazie te asteptam la noi sa inchiriezi masina potrivita pentru tine.

 

Iata doar 7 situatii cand este indicat sa inchiriezi un autoturism. Tu pentru cei ai nevoie de o masina?

Have your say