Ultimele Articole din Blog

321 Rent a car – avantaje

// Author: Marius Costisor // 1 Comment

321banner300x400

Atunci cand cineva doreste sa inchirieze o masina va beneficia de foarte multe avantaje. Deci iata un motiv plauzibil pentru care firmele de inchirieri auto au crescut extrem de mult in ultima perioada de timp. Pe langa faptul ca persoanele care inchiriaza o masina de la noi, vor avea parte de cele mai bune autoturisme, ei pot beneficia si de foarte multe reduceri, totul depinzand si de perioada pentru care se doreste inchirierea masinii. Mai jos va prezentam cateva avantaje, daca inchiriati o masina de la 321 Rent a car.

Cel mai mare avantaj il reprezinta preturile foarte mici

Spre deosebire de multe alte companii care activeaza tot pe domeniul inchirierilor auto, noi ne putem lauda cu faptul ca avem cele mai mici preturi de pe piata. Astfel, cei care doresc sa inchirieze o masina de la noi, vor ramane placut surprinsi sa vada ca pot inchiria o masina chiar si de la 10 euro/zi. De asemenea, noi nu percepem alte taxe si comisioane ascunse, deci clientul va plati doar pretul pentru inchirierea masinii plus garantia ( care este restituita integral la predarea masinii ). Aceasta garantie este perceputa de toate firmele de inchirieri auto si reprezinta o minima masura de precautie pentru firma de inchirieri auto. Un alt mare avantaj este reprezentat de preturile negociabile, bineinteles in cazul in care doriti sa inchiriati masina pe un termen mai lung.

Fiecare masina vine la pchet cu toate taxele incluse

Stim ca in tara noastra taxele nu sunt deloc mici, de aceea 321 Rent a car ofera spre inchiriere masinile cu toate taxele incluse in pretul de inchiriere. Taxe incluse inseamna: asigurari ( care in ultima perioada s-au scumpit extrem de mult ) Rovignieta, taxa de cauciucuri pentru iarna si ca un bonus avem TVA-ul inclus tot in pretul de inchiriere.  Clientii trebuie sa stie ca la noi cartea de credit nu este obligatorie, pentru ca avem un serviciu de plata extrem de flexibil. Plata se face in numerar sau cu cardul, in lei, euro sau alta moneda de circulatie Internationala.

Toate masinile sunt intr-o stare exceptionala

Cu toate ca avem un parc auto destul de insemnat ( peste 60 de masini ), toate autoturismele noastre au inspectia tehnica facuta la zi si sunt atent verificate din punct de vedere tehnic si mecanic de fiecare data dupa ce clientul preda masina. Masinile de la 321 Rent a car sunt dotate corespunzator fiecarui anotimp astfel, instalatiile de climatizare functioneaza perfect in asa fel incat conducatorul auto si ceilalti pasageri sa se poata bucura  de un confort sporit. De asemenea, masinile se predau clientului curate si cu plinul de carburant facut, desigur ca tot asa se vor preda inapoi, firmei de inchirieri auto. In cazul in care intampinati probleme pe drum, firma noastra va ofera consultanta telefonica non-stop si dupa caz si asitenta rutiera.

Predarea si primirea autoturismelor se poate face din orice locatie aferanta orasului Cluj – Napoca. Asadar, daca inchiriati o masina de la 321 Rent a car veti avea partea doar de avantaje.

Citeste si: tot ce trebuie sa stiti pentru inchirierea unei masini

1 comment

  1. Pingback: Inchiriaza o masina la un pret avantajos | Blog 321 Rent a car Cluj

Have your say