masini de inchiriat

În viaţa fiecăruia dintre noi, transportul este din ce în ce mai important, fie că folosim maşini închiriate, transport în comun sau maşini personale. Dacă vreţi să închiriaţi o maşină de calitate ideal este să alegeţi firme rentacar serioase, pentru a beneficia de servicii profesioniste.

Atunci când maşina închiriată vă creează probleme, sau nu funcţionează corect, contactaţi imediat compania de închirieri auto pentru a vă rezolva problema.

Pentru a evita situaţiile neplăcute şi pentru a rezolva problemele legate de autoturismul închiriat cât mai repede, ţineţi cont de câteva sfaturi atunci când plecaţi la drum:

  1. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie clauzele stipulate în contractul de închirieri auto şi să verificaţi toate documentele maşinii închiriate, pentru a fii siguri că totul este în regulă:  dacă reviziile periodice, rovigneta, valabilitatea verificării tehnice sunt făcute la timp şi dacă serviciile de asigurare RCA sau CASCO intră în preţul închirierii.
  2. Aveţi grijă la datele maşinii închiriate, starea cauciucurilor şi modelul lor (dacă sunt dotate corespunzător pentru fiecare sezon), la funcţionarea instrumentelor de bord, a farurilor, a semnalizărilor şi a celorlalte sisteme.
  3. Orientaţi-vă către companii auto care asigură consultanţă telefonică 24 din 24 de ore, deoarece este foarte important ca acest serviciu să fie disponibil atunci când aveţi nevoie de asistenţa companiei care v-a închiriat autoturismul.

Cel mai bine este să luaţi în considerare să închiriaţi cel mai fiabil autoturism pe care îl găsiţi la compania de rent a car. Deşi acest lucru s-ar putea să vă coste puţin mai mult, important este să folosiţi o maşină fără probleme, pentru a ajunge la destinaţie.

Soluţia în cazul în are aveţi probleme cu maşina închiriată este de a pune mâna pe telefon şi a contacta compania de la care aţi închiriat. Cu siguranţă angajaţii vă vor îndruma pentru a iesi dintr-o situaţie neplăcută.


2 comentarii

TRAIAN SOLOMONEAN · martie 23, 2015 la 8:18 am

Salut tuturor,eu pot să spun că am închiriat de vreo 10 ori de la această firmă si vreau să stiti că sunt foarte bine organizați si serioși.Totul la timp și ok

    Anca Pinzariu · martie 23, 2015 la 8:47 am

    Multumim pentru feedback dl Traian. Va asteptam cu drag oricand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian