Rezerva online sau la telefon +4 0743 526 653
Tariful afisat = Tarif Final. Anulare Gratuita. Acceptam plata CASH.
Masina DEZINFECTATA inainte si dupa fiecare inchiriere

Inchirieri auto Cluj 7 locuri - Renault Grand Scenic

321 rent a car Cluj
Evaluare generala de 4.91/ 5 pe baza a 277 reviews

Inchireri auto Cluj 7 locuri

Inchireri auto Cluj 7 locuri reprezinta un minivan excelent pentru orice familie care doreste sa-si petreaca concediul sau cateva zile in tara noastra.In ultima perioada de timp minivan-urile sunt la mare cautare inclusiv in Romania. Un minivan inseamna o masina putin mai mare decat un autoturism obisnuit, dar mai micut decat o duba.Cu alte cuvinte un minivan are 7 locuri, suficiente pentru o familie de maxim 7 membrii.
Inchireri auto Cluj 7 locuri se potriveste perfect pentru cei care vor sa mearga in vacanta cu familia sau de ce nu chiar cu mai multi prieteni.Acest tip de masini sunt foarte practice, deoarece sunt fiabile, compacte si au un consum redus de combustibil.
Inchireri auto Cluj 7 locuri este una dintre cele mai ieftine autoturisme din intreg parcul nostru auto, asta in ciuda faptului ca este o masina mare.Minivan-ul este o masina mare, insa este extrem de usor de manevrat si asta gratiei tehnologiei avansate si pieselor de ultima generatie cu care este echipata masina.Acestea fiind zise, Inchireri auto Cluj 7 locuri va recomanda Renaul Grand Scenic.

Inchiriere auto Cluj 7 locuri Renault Grand Scenic

Inchireri auto Cluj 7 locuri Renault Grand Scenic este una dintre cele mai apreciate si cautate masini din intreg parcul auto.Masina se remarca datorita faptului ca are un habitaclu extrem de incapator. In acest sens, in masina pot sta cu usurinta 7 persoane.
Inchiriere auto Cluj 7 locuri Renault Grand Scenic nu este un turism, insa nu este nici o duba. Asadar masina si poate conduce foarte simplu si destul de usor.Pentru conducerea acestui tip de automobil este necesar ca soferul sa detina permis de conducere doar pentru categoria B.
Inchiriere auto Cluj 7 locuri Renault Grand Scenic este o masina cu care se poate merge atat prin marile orase ( atunci cand faceti mai multe cumparaturi pentru ca are suficient spatiu de depozitare ) cat si pentru calatoriile mai lungi, in special vacantele.Cu alte cuvinte putem afirma ca Inchiriere auto Cluj 7 locuri Renault Grand Scenic este combinatia perfecta dintre o dubita si un turism.
Alti clienti au incercat Dacia Logan MCV 7 locuri si Renault Trafic 8+1 locuri.

Avantaje 321Rentacar
  • Pret afisat = Pret final - nu percepem plata in avans si nu practicam taxe ascunse
  • Cartea de Credit nu este obligatorie. Toate modalitatile de plata sunt acceptate
  • Asigurare RCA, Casco, TVA, Taxa Cauciucuri si Rovinieta incluse in pretul de inchiriere
  • Predare / preluare non-stop in Aeroport Cluj, gratuita in timpul programului de lucru
  • Preturi negociabile pentru inchirieri auto pe termen lung
  • Gama larga de masini de inchiriat
  • Peste 150 de masini de inchiriat in Cluj, verificate si intretinute periodic
  • Consultanta telefonica 24/7
Suport Clienti
Hai sa socializam
carduri acceptate
  • Modalitati de plata: CARD, Numerar, Virament bancar