Despre Noi - 321RentACar Cluj

321 rent a car Cluj
Evaluare generala de 4.90/ 5 pe baza a 314 reviews

Cine suntem noi ?

Salut! Bun venit pe site-ul 321rentacar.ro, ne bucuram ca vrei sa ne cunosti!

Suntem Marius si Anca, doi tineri entuziasti si pasionati de domeniul auto, care si-au dorit sa ofere servicii de inchirieri auto accesibile pe piata din Romania.

Cum a aparut 321RentACar ?

Am pornit aceasta afacere de familie in 2011, fiind unii din promotorii domeniului Rent A Car in Romania. In acea vreme, inchirierea unei masini era privita ca un lux in tara noastra, iar oamenii apelau extrem de rar la astfel de servicii.

Tocmai din acest motiv, noi am pornit cu o strategie de business diferita: sa ducem conceptul de inchirieri auto intr-o zona accesibila. Astfel, primele masini oferite spre inchiriere au fost un Ford Focus, un Renault Megane si o Dacia Logan. Aceste autoturisme erau eficiente, echitabile, cu un consum rezonabil, potrivite pentru majoritatea drumurilor din Romania, iar clientii au reactionat pozitiv si au apreciat initiativa noastra de a oferi servicii de calitate la preturi rezonabile.

In ultimii ani, business-ul s-a dezvoltat, iar acum avem un parc auto de peste 150 de autoturisme puse la dispozitie pentru clientii nostri.

De asemenea, echipa noastra a crescut, iar acum ne mandrim sa avem alaturi de noi oameni frumosi, pasionati de masini si tehnologie, care duc mai departe povestea 321RentACar Cluj.

Valorile si misiunea noastra

Suntem extrem de implicati in ceea ce facem si avem o viziune moderna asupra serviciilor de inchirieri auto in Romania. De asemenea, suntem atenti la detalii, deschisi, buni comunicatori, buni ascultatori si incercam intotdeauna sa inovam.

Inca de la inceput, ne-am dorit sa oferim servicii de inchirieri auto de calitate exceptionala, la preturi accesibile, iar satisfactia clientilor nostri este cel mai bun indicator al succesului.

De 10 ani suntem activi pe piata de inchirieri auto, iar numarul ridicat de clienti recurenti este cea mai mare recompensa a muncii noastre. Este foarte important pentru noi ca cei care aleg sa colaboreze cu 321RentACar sa fie atat de multumiti de serviciile noastre, incat sa revina intotdeauna cu placere.

Cresterea impresionanta din ultimii ani se datoreaza implicarii noastre, calitatii serviciilor oferite si transparentei in relatia cu fiecare client. Am pus accent pe aceste valori atunci cand 321RentACar Cluj avea in proprietate doar 3 masini si ne-am pastrat aceeasi viziune pana astazi.

De ce 321RentACar Cluj?

Numele site-ului descrie in esenta usurinta de a inchiria o masina, cu minim de formalitati, proceduri simple, tarife transparente si zero riscuri.

In 3, 2, 1... poti inchiria usor masina de care ai nevoie.

Suntem mereu la dispozitia ta, gata sa te ajutam sa alegi cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale. Iti oferim mai multe optiuni de inchiriere, atat telefonic, cat si online, pentru a-ti fi cat mai usor sa ne contactezi si sa rezervi o masina. In plus, ofertele noastre si tarifele mici te pot ajuta sa-ti mentii planurile de calatorie in limita bugetului stabilit.

Contacteaza-ne linistit daca ai orice fel de intrebare sau rezerva acum o masina pentru urmatoarea ta vacanta de familie sau calatorie de afaceri!

Echipa 321Rentacar

Echipa care va sta la dispozitie 24/7 pentru inchirieri auto

Marius Costisor @321Rentacar

Marius Costisor

Owner 321Rentacar

Am fost dintotdeauna pasionat de masini si tehnologie, iar din acest motiv mi-am dorit sa mut conceptul de inchirieri auto dintr-o zona de lux in una accesibila. Astfel, m-am axat mult pe autoturisme eficiente, cu un consum rezonabil, potrivite pentru majoritatea drumurilor din Romania.

Anca Costisor @321Rentacar

Anca Costisor

Co-Owner 321Rentacar

Ne-am dorit sa pornim aceasta afacere de familie pentru a putea oferi servicii de inchirieri auto accesibile, de calitate. Incercam mereu sa inovam si sa ii facem pe clienti sa revina la noi de fiecare data cand au nevoie.