Despre Noi - 321 Rent a car Cluj

321 rent a car Cluj
Evaluare generala de 4.91/ 5 pe baza a 280 reviews

Cine suntem noi ?

Salut! Bine ai venit pe site-ul 321rentacar.ro. Suntem bucurosi ca vrei sa ne cunosti.

Suntem Marius si Anca, doi tineri entuziasti care au pornit o afacere de familie, din dorinta de a oferi in Romania servicii de inchirieri auto accesibile, de calitate exceptionala.

Dupa aproape un deceniu, am ajuns sa fim o echipa de oameni bine sudata, care impartasesc aceeasi pasiune pentru domeniul auto.Suntem tineri, extrem de implicati in ceea ce facem si avem o viziune moderna a ceea ce inseamna serviciile de inchirieri auto in Romania. Punem accent pe calitate si suntem atenti la detalii. Suntem deschisi, buni comunicatori, buni ascultatori si incercam intotdeauna sa inovam. Cel mai important lucru pentru noi este ca cei care aleg sa colaboreze cu noi, sa fie atat de multumiti de serviciile noastre incat sa revina intotdeauna cu placere.

Cum a aparut 321rentacar ?

Totul a debutat in 2011, la initiativa lui Marius Costisor, un tanar antreprenor pasionat de masini si tehnologie. La acea vreme, romanii inca priveau serviciile de inchirieri masini ca fiind un lux, iar posibilitatea de a inchiria auto o masina aproape ca nu exista in Romania.

Insa strategia de business a managerului 321rentacar.ro a fost una diferita.

Dorinta sa a fost de a muta conceptul de rentacar din zona de lux, intr-o zona accesibila. Astfel, 321rentacar s-a axat pe autoturisme eficiente, cu un consum rezonabil, echitabile, potrivite pentru majoritatea drumurilor din Romania.

Initial, firma avea doar 3 masini pe care le oferea spre inchiriere: un Ford Focus, un Renault Megane si o Dacia Logan. In foarte putin timp, Dacia Logan a devenit cea mai inchiriata masina din Romania, semn ca oamenii au salutat aceasta initiativa de a oferi servicii de inchirieri auto la preturi rezonabile.

Acest business de familie a crescut foarte mult in ultimii ani, ajungand la finalul lui 2019 sa numere un parc auto de peste 150 de autoturisme.

Cresterea impresionanta se datoreaza implicarii noastre, calitatii serviciilor oferite si transparentei in relatia cu fiecare client. Am pus accent pe aceste valori atunci cand 321rentacar avea in proprietate doar 3 masini, si ne-am pastrat aceeasi viziune pana azi.

Ce inseamna 321rentacar ?

Numele site-ului descrie in esenta usurinta de a inchiria o masina, cu minim de formalitati, proceduri simple, tarife transparente si 0 riscuri.

In 3, 2, 1 - puteti inchiria usor masina de care aveti nevoie.

Misiunea noastra

Ne angajam sa va depasim asteptarile, pentru ca satisfactia dumneavoastra este cel mai bun indicator de succes pe care il putem avea.

Echipa noastra este la dispozitia dumneavoastra, gata sa va ajute in alegerea celei mai adecvate solutii conform cerintelor.

Va invitam sa va rezervati urmatoarea masina inchiriata intr-un mod convenabil si sigur, telefonic sau direct pe site.

Nu a fost niciodata mai usor sa va planificati urmatoarea vacanta de familie sau calatorie de afaceri. Ofertele noastre si tarifele mici va pot ajuta sa va mentineti planurile de calatorie in limita bugetului stabilit.

Clientii recomanda 321rentacar

Este aproape un deceniu de cand 321rentacar a debutat pe piata de inchirieri auto din Cluj, fiind unul din promotorii acestui domeniu in Romania.

Ne mandrim cu initiativa noastra.

Pentru ca experienta noastra functioneaza in favoarea dumneavoastra, iar cea mai importanta recomandare a noastra o constituie numarul impresionant de clienti romani si straini ce revin la noi.