Rezerva online sau la telefon +4 0743 526 653
Tariful Afisat = Tarif Final. Anulare Gratuita. Plata CASH. Garantia 0

FAQ inchirieri auto Cluj - 321Rentacar

Cele mai frecvente intrebari ale clientilor nostri le gasiti mai jos. Daca aveti si alte intrebari va rugam sa apelati cu incredere la serviciul nostru de "Suport Clienti" disponibil non-stop online si telefonic. Un agent 321rentacar va solutiona intrebarile si cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.


Intrebari frecvente ale clientilor 321Rentacar

Pentru a inchiria o masina de la 321Rentacar Cluj aveti nevoie doar de 2 acte de identificare: buletinul sau pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite prin e-mail sau se vor face in momentul livrarii masinii. De asemenea, aveti nevoie de actele in original la incheierea contractului de inchiriere.

Plata se face la inceputul perioadei de inchiriere, cand se semneaza contractul si se primeste masina.

Puteti plati in numerar in momentul primirii masinii, prin transfer bancar, PayPal sau cu cardul, POS.

Da. plata se poate face in orice moneda, la cursul BNR din ziua platii.

Pentru a extinde perioada de inchirere a masinii va rugam sa sunati sau sa trimiteti un e-mail la 321Rentacar Suport Clienti cu cel putin 24h inainte si vei primiti un raspuns in cel mai scurt timp daca se poate sau nu prelungi perioada de inchiriere. In anumite perioade ale anului cum ar fi sarbatorile legale sau vara nu garantam ca este posibila prelungirea perioadei de inchiriere.

Da. Anularea rezervarii se face fie telefonic fie prin trimiterea unui email serviciului 321Rentacar Suport Clienti cu cel putin 48 ore inainte.

Da. Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati. Pretul afisat include TVA. Nu avem taxe ascunse.

Trebuie sa anuntati compania de inchirieri in cel mai scurt timp pentru a va spune pasii care trebuie urmati si actele obligatorii pe care trebuie sa le faceti.

Masina se preda in parcarea Aeroportului Cluj, in zona terminalului plecari. Cand ajungeti in aeroport trebuie sa ramaneti langa masina, iar un agent va veni in cel mai scurt timp la dvs pentru preluare masinii.

Masina este predata cu rezervorul plin si trebuie adusa tot cu rezervorul plin. Diferenta de combustibil lipsa va fi taxata cu 6 RON/ litru + 30 RON service.