Drive Safe - 321 Rent a car Cluj

321 rent a car Cluj
Evaluare generala de 4.90/ 5 pe baza a 314 reviews

Siguranta ta este prioritatea noastra.
Angajamentul nostru incepe cu adaptarea regulamentului intern si a serviciilor oferite dupa noul protocol Drive Safe, pentru a ne asigurara ca iti oferim cea mai sigura si placuta experienta posibila.

321 rent a car sustine calatoriile in siguranta prin implementarea recomandarilor oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) precum si cele ale Institutului National de Sanatate Publica. Respectam cu strictete masurile de igiena prin intensificarea procesului de curatare si dezinfectare a zonelor si a suprafetelor predispuse la atingeri.

Certificatul sigurantei atesta ca protocolul Drive Safe de ingienizare si dezinfectarea a masinii a fost executat in integralitate. Acest lucru este confirmat prin aplicarea sigiilor de siguranta pe geamul din partea soferului si pe volan. Sigiliile au fost gandite pentru a putea fi indepartate cu usurinta de catre client.

Obiectivul nostru privind indeplinirea protocolului Drive Safe este de a restabili si de a insufla incredere clientilor nostri printr-o mobilizare generala si lucru in echipa.

Fiecare moment conteaza!

Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de dezinfectare a masinilor la 321Rentacar va rugam sa consultati articolul urmator

certificatul sigurantei

Sprijinul oferit clientilor nostri

Planuri de calatorie felexibile

Oferim flexibilitate rezervarilor inregistrate prin modificarea datei gratuit sau anulare gratuita. Poti modifica cu usurinta data rezervarii sau poti anula rezervarea gratuit chiar si cu cateva ore inainte de sosire. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iei legatura cu noi online sau telefonic si sa ne anunti de modificarile aparute in programul tau. Nu vor fi taxe de administrare a modificarii sau anularii rezervarii.

Cel mai bun pret garantat

Stim cat de important este pentru tine sa calatoresti fara griji si cu un buget bine stabilit. De aceea dorim sa stii ca la noi tarifele sunt finale iar asigurarea SCDW este inclusa pentru o calatorie fara griji. In cazul producerii unui eveniment rutier, indiferent de vinovat raspunderea ta este 0 pentru ca ne dorim sa te bucuri de cele mai importante momente alaturi de cei dragi.

Serviciile si facilitatile actuale

Distantarea sociala continua sa se numere printre recomandarile actuale. Pentru siguranta ta si a angajatilor nostri recomandam pastrarea unei distante de aproximativ 6 pasi (2m) in momentul predarii/preluarii masinii. In prezent toate serviciile noastre aditionale cum ar fi inchirierea scaunelor de copii, carucior, GPS etc. sunt disponibile si se fac in conditii stricte de igiena pentru ca stim cat de important este pentru tine sa stii ca cei cu care calatoresti sunt in deplina siguranta.

Purtarea mastii este obligatorie In Romania, purtarea mastii este obligatorie atat in spatiile inchise cat si in afara acestora. Toti agentii nostri vor purta masca de protectie atat in interiorul masinii cat si pe toata durata interactiunii cu clientii. Iti multumim pentru intelegere si apreciem interesul tau pentru a calatori in siguranta.