contact phonecontact vibercontact whatsapp

Rezerva online sau la telefon +4 0743 526 653
Pret afisat = pret final, nu avem taxe ascunse! Garantia 100€ Cash. Plata la sosire

Rent a car Cluj cutie automata


Volvo S60 2012 AUTOMAT

Volvo S60 2012 Automat

de la21€ / zi

DetaliiRezervati

Ford Mondeo

Ford MONDEO 2012

de la21€ / zi

DetaliiRezervati

Vw Tiguan AUTOMAT 2013

Vw Tiguan AUTOMAT 2013 DSG 4X4

de la28€ / zi

DetaliiRezervati

Skoda Fabia AUTOMATA Kombi 2010

Skoda Fabia AUTOMATA 2010

de la12€ / zi

DetaliiRezervati

Skoda Octavia AUTOMATA

Skoda Octavia Automata 2008 DSG

de la16€ / zi

DetaliiRezervati

Audi A4 kombi 2012 Automat

Audi A4 Kombi AUTOMAT 2012

de la24€ / zi

DetaliiRezervati

Audi A6 2012 Automat

Audi A6 AUTOMAT 2012

de la28€ / zi

DetaliiRezervati

BMW Seria3 AUTOMAT

BMW Seria 3 AUTOMAT 2009

de la28€ / zi

DetaliiRezervati

BMW Seria5 2014 Automat

BMW Seria5 AUTOMAT 2014 F10

de la42€ / zi

DetaliiRezervati

Ford Focus Hatchback Automat

Ford FOCUS 2008 AUTOMAT

de la12€ / zi

DetaliiRezervati


Rent a car Cluj cu cutie de viteze automata

321 rent a car Cluj este specializata in servicii de inchirieri auto Cluj la preturi mici.Pentru ca cererea a fost tot mai mare pentru masinile de inchiriat cu cutie de viteze automata, 321rentacar a dotat parcul auto si cu astfel de masini, bine intretinute si echipate de sezon.Masinile de inchiriat cu cutie de viteze automata sunt usor de condus, mult mai confortabile si va ofera libertate de miscare.Firma noastra, rent a car cluj cutie automata va recomanda: Renault Megane Sedan 2007, Ford Focus Ghia 2008, precum si BMW Seria3 2009, toate cu cutie automata si cu preturi incepand de la numai 18 euro/ zi.
Alege chiar acum una din masinile de inchiriat cu cutie de viteze automata si bucara-te de un concediu placut si odihnitor in locurile frumoase din Transilvania, Romania.

Rent a car Cluj Skoda Octavia cutie automata

Rent a car Cluj Skoda Octavia cutie automata este una dintre cele mai confortabile masini din intreg parcul auto.De asemenea, aceasta masina este destinata pentru cei care isi doresc sa conduca o limuzina in adevaratul sens al cuvantului.
Rent a car Cluj Skoda Octavia cutie automata – avantaje
Unul dintre principalele avantaje al acestei masini este ca ofera un spatiu deosebit de generos pentru ocupantii acesteia, in special pentru sofer.Aceasta varianta de Skoda Octavia este o masina foarte usor de manevrat si asta gratiei cutiei automate cu care este dotata.Cand am ales sa oferim spre inchiriere aceasta masina, ne-am gandit si la persoanele care au anumite probleme la piciorul stang.Dupa cum bine stim, masina are o cutie de viteze automata, deci nu are ambreiaj. Acest model de Skoda octavia prezinta si avantaje in trafic.Aici trebuie sa mentionam ca spre deosebire de masinile echipate cu o cutie de viteze manuala, cu aceasta, soferului ii este mult mai usor atunci cand executa plecarea din rampa.De asemenea, la o masina cu o cutie de viteze automata este imposibil sa moara motorul.
Rent a car Cluj Skoda Octavia cutie automata este o masina de foarte buna calitate, care se ridica la nivelul tuturor asteptarilor dumneavoastra!

Rent a car Cluj Renault Megane cutie automata

Rent a car Cluj Renault Megane cutie automata este o masina extrem de comoda, care se inchiriaza extrem de bine.Putem afirma ca acest automobil este cel mai aspectuos din toata gama de masini marca Renault, pe care noi le avem in parcul auto.
Renault Megane cutie automata este o masina destinata tuturor soferilor, atat celor experimentati cat si celor mai putin experimentati in tainele sofatului.Acest lucru este posibil datorita faptului ca masina este dotata cu o cutie de viteze automata.In acest sens, nu exista riscul ca motorul masinii sa moara sau masina sa fie scapata in spate la plecarea din rampa.
De asemenea, Renault Megane cutie automata este destinata si pentru persoanele care isi doresc un plus de confort atunci cand calatoresc cu una dintre masinile noatre.Precizam ca aceasta masina detine un confort mult sporit, bineinteles in comparatie cu celelalte modele din gama sa.

Rent a car Cluj Ford Focus cutie automata

Rent a car Cluj Ford Focus cutie automata este una dintre cele mai bune masini din parcul auto. Aceasta masina este extrem de apreciata de catre toata lumea.Masina are un design sportiv si sta foarte bine pe drum. Cand au creat aceasta masina, cei de la Ford au pus accent din plin pe gradul de confort al pasagerilor si al soferului.
Rent a car Cluj Ford Focus cutie automata reprezinta masina ideeala pentru orice conducator auto.Aceasta este perfecta atat pentru condusul in regim de autostrada cat si pe drumurile patriei noastre.Datorita faptului ca are cutie automata, masina este extrem de usor de manevrat. De asemenea, automobilul este robust, silentios si beneficiaza de o serie de dotari extrem de utile pentru sofer si restul pasagerilor.In aceasta masina pot sta foarte lejer 5 pasageri ( incluzand soferul ), pentru ca este destul de incapatoare.
Rent a car Cluj Ford Focus cutie automata are un pret de inchiriere cuprins intre 22 si 34 euro pe zi. Pretul difera in functie de numarul de zile pentru care masina se inchiriaza.

Rent a car Cluj BMW Seria3 cutie automata

Rent a car Cluj BMW Seria 3 cutie automata este una dintre masinile de lux din parcul auto. Aceasta masina este una extrem de comoda si foarte puternica.De asemenea, masina este perfecta pentru cei care doresc sa se deplaseze la anumite evenimente sau pentru cei care parcurg distante lungi.
Rent a car Cluj BMW Seria 3 cutie automata este un atoturism care ofera soferului pasagerilor o siguranta deplina.De indata ce ati prins gustul calatoriei cu Rent a car Cluj BMW Seria 3 cutie automata, viata dumneavoastra se va schimba mult, in bine, desigur.
Nu doar ca este o masina spatioasa, insa Rent a car Cluj BMW Seria 3 cutie automata este o masina sportiva.Pentru cei care doresc sa parcurga drumuri lungi, aceasta masina este perfecta, deoarece dispune de functia pilot automat, ideeala pentru circulatia pe autostrazi.Rent a car Cluj BMW Seria 3 cutie automata dispune de cele mai bune tehnologii in domeniul auto, astfel drumurile dumneavoastra devin o placere in oricare perioada a anului.

Avantaje 321Rentacar
  • Pret afisat = Pret final - nu percepem plata in avans si nu practicam taxe ascunse
  • Cartea de Credit nu este obligatorie. Toate modalitatile de plata sunt acceptate
  • Asigurare RCA, Casco, TVA, Taxa Cauciucuri si Rovinieta incluse in pretul de inchiriere
  • Predare / preluare non-stop in Aeroport Cluj, gratuita in timpul programului de lucru
  • Preturi negociabile pentru inchirieri auto pe termen lung
  • Gama larga de masini de inchiriat
  • Peste 150 de masini de inchiriat in Cluj, verificate si intretinute periodic
  • Consultanta telefonica 24/7
Suport Clienti
Hai sa socializam
carduri acceptate
  • Modalitati de plata: CARD, Numerar, Virament bancar