Rezerva online sau la telefon +4 0743 526 653
Tarif Afisat = Tarif Final. Anulare Gratuita. Acceptam plata CASH.
Masina DEZINFECTATA inainte si dupa fiecare inchiriere

Inchirieri auto Cluj 9 locuri - Vw Caravelle 8+1 - in tara sau strainatate

Inchirieri auto Cluj 9 locuri - in tara sau strainatate

Inchirieri auto Cluj 9 locuri - in tara sau strainatate este o oferta foarte greu de refuzat. Punem la dispozitia clientilor o masina deosebita: Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014. Este cea mai noua achizitie din parcul nostru auto.
De ce sa alegeti Inchirieri auto Cluj 9 locuri - in tara sau strainatate?
Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014 este o masina foarte buna cu un nivel de echipare de varf. Un astfel de nivel de echipare inseamna: geamuri ionizate, webasto – incalzire auxiliara ( atunci cand motorul este oprit ), clima individuala pentru toti pasagerii, sistem de airbag-uri pentru fiecare pasager in parte, ASR, ESP, ABS, sistem de lumini automat, senzori de ploaie, oglinzi retrovizoare incalzite, si multe altele.
Masina ofera un confort sporit pentru toti pasagerii, chiar si pe distante foarte lungi, de peste 1000 km. Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014 reprezinta un avantaj major fata de celelalte automobile, deoarece cu aceasta masina se poate calatori atat in tara cat si in strainatate.
Inchirieri auto Cluj 9 locuri - in tara sau strainatate este cea mai buna alegere pentru o familie compusa din mai mult de 5 membrii.


Inchiriere auto Cluj Vw Caravelle 8+1

Piata inchirierilor auto avanseaza foarte rapid. Asa s-a intamplat si in Cluj – Napoca. De o anumita perioada de timp, ne confruntam cu o cerere din ce in ce mai mare pentru masini cu mai multe locuri. Astfel, de acum avem o noua masina in parcul auto. Este vorba despre Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014. Aceasta masina este una deosebita, fiind extrem de utila grupurilor mai restranse sau celor care au o familie mai numeroasa. Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014 este masina perfecta pentru cei care vor sa mearga intr-o vacanta sau cei care au o familie mai numeroasa si se intorc acasa in Romania.
Ne-am obisnuit clientii doar cu masini foarte bune si cu un nivel de echipare cu mult peste standarde. Evident ca nu va vom dezamagi nici acum. Masina dispune de un nivel de echipare de varf. Ce inseamna acest nivel de echipare:

 • Geamuri ionizate. Nu doar ca arata foarte bine din punct de vedere estetic, dar aceste geamuri feresc pasagerii de razele orbitoare ale soarelui.
 • Webasto - incalzire auxiliara. Mai exact incalzirea functioneaza chiar si atunci cand motorul este oprit.
 • Navigatie mare - include harta europei.
 • Camera marsalier.
 • Senzori parcare.
 • Program Eco – drive.
 • Sistem de climatizare, individual pentru fiecare pasager in parte.
 • Sistem complex de airbag-uri atat pentru sofer cat si pentru ceilalti pasageri.
 • Pilot automat.
 • Computer de bord.
 • Inchidere centralizata.
 • Oglinzi retrovizoare incalzite.
 • Controlul tractiunii ( ASR ).
 • Controlul stabilitatii ( ESP ).

Masina mai are si alte dotari foarte utile, pe care noi le consideram standard. Pentru a descoperi toate dotarile acestei masini superbe, va invitam sa o inchiriati, la cel mai mic pret din Cluj.
O asemenea masina prezinta doar avantaje. Masina are un motor foarte bun: 2.0 TDI, 140 CP, 6 viteze. Cu acest automobil puteti ajunge oriunde. Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014 - Inchirieri auto Cluj 9 locuri este extrem de avantajoasa, deoarece este singura masina de flota noastra cu care se poate calatori chiar si peste granita. Avem cel mai bun pret din Cluj pentru un astfel de automobil. Motorizarea este Euro 5 si are un consum de carburant extrem de redus. Deci puteti avea parte de o vacanta foarte frumoasa, impreuna cu prietenii si/sau familia, la costuri extrem de mici.
De acum, nu mai este o problema daca doriti sa calatoriti mai multe persoane, 2 familii sau o familie mai numeroasa. 321 Rent a car Cluj vine in ajutorul dumneavoastra cu o masina foarte buna: Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014 - Inchirieri auto Cluj 9 locuri. Va asteptam cu drag.


Inchirieri auto Cluj 9 locuri cu sofer

Inchirieri auto Cluj 9 locuri cu sofer este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa se deplaseze impreuna cu familia sau cei dragi si nu poseda permis de conducere. Aceasta optiune este una deosebit de buna si in cazurile in care clientii trebuie sa mearga la diferite evenimente.
Inchirieri auto Cluj 9 locuri cu sofer - avantaje
Cel mai mare avantaj este ca odata ce optati pentru optiunea inchirierii cu sofer, nu mai trebuie sa platiti nicio garantie. Un alt avantaj este ca nu va mai trebui sa va faceti niciun fel de grija cu masina, cu parcarile, documentele, etc. De toate acestea se va ocupa soferul nostru. Siguranta inainte de toate! Asa ca, pe langa o masina ireprosabila, va punem la dispozitie si un sofer profesionist. Oboseala nu va mai exista daca alegeti Inchirieri auto Cluj 9 locuri cu sofer, deoarece dumneavoastra va puteti relaxa pe tot parcursul calatoriei, masina fiind foarte comoda.
Inchirieri auto Cluj 9 locuri cu sofer prezinta doar avantaje. Va invitam la drum cu un Vw Caravelle 8 + 1 locuri 2014, condus de un sofer profesionist.