Cazare regim hotelier Cluj Napoca - 321 Rent a car Cluj

living

Living

Living mobilat modern - cazare in regim hotelier Cluj

living1

Living

Living mobilat modern - cazare in regim hotelier Cluj

dormitor

Dormitor

Dormitor complet mobilat si echipat - cazare in regim hotelier Cluj

dormitor1

Dormitor

Dormitor complet mobilat si echipat - cazare in regim hotelier Cluj

bucatarie

Bucatarie

Bucatarie complet mobilata si echipata - cazare in regim hotelier Cluj

baie

Baie

Baie moderna, design - cazare in regim hotelier Cluj

hol

Hol

Hol modern conceput - cazare in regim hotelier Cluj

Cazare Cluj in regim hotelier

Ati inchiriat o masina in Cluj si nu aveti unde sa dormiti?321 Rentacar s-a gandit si la aceasta problema si va ofera o solutie alternativa mai economica si mai avantajoasa decat o camera de hotel in Cluj: cazare in Cluj Napoca in apartamente de lux in regim hotelier.Compania noastra ofera cazare in apartamente si garsoniere de lux situate in centrul istoric al Clujului sau langa aeroport, la cele mai bune preturi pe intreg parcursul anului.Apartamentele si garsonierele noastre de lux din Cluj sunt o alternativa pentru hoteluri.Mult mai spatioase si confortabile, complet mobilate si echipate, situate in zonele centrale ale orasului Cluj sau langa aeroport, va ofera un raport calitate/pret imbatabil.Apartamentele si garsonierele noastre inchiriate in regim hotelier se afla in imediata apropiere a principalelor puncte de interes din orasul Cluj (centrul istoric al Clujului, aeroport Cluj, centre universitare).Pentru inchirierile pe perioade mai lungi preturile sunt negociabile.

Cazare in apartamente in regim hotelier

Cazarea in regim hotelier este de fapt inchirierea integrala a unui apartament pe o perioada scurta de timp (de unde expresia: regim hotelier).Cazarea in regim hotelier, in apartamente si garsoniere complet mobilate si utilate, este foarte convenabila pentru simpli turisti sau oamenii de afaceri.Mult mai mult spatiu si confort decat o simpla camera de hotel!Mai jos va prezentam cateva din avantajele pe care le ofera cazarea in apartamente in regim hotelier fata de un hotel in Cluj.
Mai mult spatiu si confort.Oferta noastra de cazare variaza de la garsoniere pana la apartamente cu una si doua camere.Fiecare apartament este complet mobilat si utilat, are bucatarie complet mobilata si echipata, un living spatios, astfel incat sederea dvs in Cluj devine cat mai placuta si confortabila.Fiecare apartament are conexiune Internet, Wi-Fi.
Locatii bine situate in Cluj. Toate garsonierele si apartamentele noastre sunt situate ultracentral in Cluj sau langa aeroport Cluj astfel incat principalele obiective turistice in Cluj devin usor de vizitat.
Intimitate si flexibilitate. Cazarea in apartamente in regim hotelier are ca avantaje intimitatea si confortul in centrul Clujului.
Preturi mici. Pretul unei camere la un hotel de lux in Cluj este de minimum 100 Euro. Apartamentele si garsonierele noastre de lux din Cluj, pentru inchiriere pe termen scurt, au preturi incepand de la 50 Euro pe apartament.

Rent a car ieftin Cluj

Daca sunteti in cautarea unei masini ieftine de inchiriat in Cluj, firma noastra 321 Rentacar va ofera solutia optima: masina ideala la preturi mici.Avem o gama variata de masini ieftine de inchiriat cu care suntem convinsi ca satisfacem si cele mai exigente cerinte ale dvs.De la Daewoo Matiz, Dacia Logan, Clio SYMBOL si pana la Ford Focus detinem toata gama de masini ieftine de inchiriat in Cluj si aeroport Cluj Napoca.Tarifele practicate sunt cele mai mici de pe piata de rent a car din Cluj. Pretul mic nu este sinonim cu calitate inferioara.Din contra, toate masinile noastre sunt intretinute si verificate periodic si se afla intr-o perfecta stare de functionare.Preturile sunt negociabile pentru inchirieri pe perioade mai lungi de timp.Atat pentru informatii complementare cat si pentru promotii rent a car in Cluj va rugam sa concultati pagina de tarife.
Nu ezitati sa ne contactati, prin telefon sau pe mail, pentru o rezervare sau o simpla informare!
Rent a car ieftin in Cluj :rent a car Cluj |location voiture Cluj |alquiler de coches en Cluj