Probabil majoritatea dintre dumneavoastra va intrebati care este aceasta masina. Dupa cum am relatat intr-un articol mai vechi, Dacia Logan este de departe cea mai inchiriata masina din tara noastra. Din pacate tot acest model de masina este si cea mai furata masina. Tot din pacate trebuie sa admitem ca la noi in tara inca se mai fura, chiar daca nu la acelasi nivel ca in anii precedenti.

Dacia Logan masina ravnita de hoti

Dacia Logan este o masina accesibila, cu multe performante si care se poate comercializa foarte usor. Cei drept nu dispune de foarte multe elemente de siguranta contra furtului, dar foarte putini s-au gandit ca aceasta masina ar putea fi cea mai furata masina din tara noastra. Trebuie sa precizam faptul ca o Dacie Logan se poate fura extrem de usor si foarte rapid. Practic totul dureaza undeva pana in 5 minute, iar in acest timp proprietarul sau soferul nu isi poate da seama ca se intampla ceva cu masina.

De asemenea, cei care fura Dacii Logan sunt profesionisti. Ei au si alte furturi la activ si desigur ca stapanesc si ceva cunostiinte in domeniul electronicii, cunostinte cu ajutorul carora pot sa porneasca masina si sa acceseze calculatorul de bord. Trebuie sa fim extrem de atenti atunci cand inchidem masina si sa nu lasam lucruri de valoare inauntru sau macar sa nu le lasam la vedere, deoarece hotii nu tin cont ca afara este zi sau masina este parcata in centrul unui oras mare. Pur si simplu daca li se iveste ocazia acestia actioneaza si o fac extrem de rapid.

Firmele de inchirieri auto sunt printre cele mai expuse

Cele mai multe firme de inchirieri auto detin cel putin o masina marca Dacia Logan, deoarece este o masina ieftina, foarte buna si extrem de ceruta de catre clienti. Datorita faptului ca aceasta masina este cea mai furata din tara noastra, firmele de inchirieri auto  se expun unui risc extrem de mare.  Daca sunteti clientul unei firme de inchirieri auto si preferati sa inchiriati o Dacie Logan atunci este indicat sa tineti cont de cateva sfaturi, pentru a nu avea neplaceri legate de furtul sau disparitia masinii.

Nu trebuie sub nici o forma sa lasati nici un fel de obiecte care par a fi de valoare in masina atunci cand parasiti masina, deoarece acestea atrag hotii ca un magnet.

De fiecare data cand parasiti masina este obligatoriu sa o incuiati. De asemenea, este inidcat sa va asigurati ca masina este inchisa, imediat dupa ce ati actionat butonul de inchidere de pe telecomanda masinii. Acest lucru este indicat deoarece sunt anumite persoane care detin sisteme de bruiaj si dumneavoastra stiti ca ati inchis masina insa in realitate nu este deloc asa.

Nu lasati masina in locuri mai putin circulate. De exemplu atunci cand parcati masina undeva este recomandat sa folositi parcarile cu plata special amenajate, doar asa ve-ti putea avea un plus de siguranta.

Clientii care doresc sa inchirieze o Dacia Logan de la noi, pot sta linistiti, deoarece avem asigurare Full Casco pe toate toate masinile. Un lucru foarte important care trebuie precizat este faptul ca fransiza in caz de furt este 0, cu alte cuvinte clientul nu plateste nimic daca se intampla un eveniment nefericit si masina este furata. Asadar, va asteptam cu mare draga sa inchiriati una dintre cele mai cautate masini: Dacia Logan

Vezi de ce este indicat sa inchiriezi o masina pentru drumuri lungi


1 comentariu

Rent a car pentru companii | Blog 321 Rent a car Cluj · mai 13, 2015 la 10:51 am

[…]  Vezi si: cea mai furata masina din Romania […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *