Ultimele Articole din Blog

Toamna este mai frumoasa din masinile de la 321 rent a car

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car cluj - oferte de toamna

Toamna aceasta inchiriaza o masina de la 321 rent a car

Toamna este anotimpul roadelor, momentul in care oamenii se intorc din concediu si copiii din vacante. Este sezonul in care se inchiriaza multe autoturisme pentru deplasari de afaceri si mici excursii in weekend. Marile companii de rent a car din lume obisnuiesc chiar sa mareasca tarifele de inchiriere in sezonul de toamna. Acest lucru nu se intampla si la 321rentacar, unde preturile raman avantajoase in orice perioada a anului.

In timpul anului masinile se inchiriaza mai ales ocazional la sarbatori sau atunci cand o persoana are un concediu scurt. La fel se intampla si toamna. Cei care isi iau concediu intarziat aleg sa inchirieze mai ieftin masini pe termen lung. Toamna au loc foarte multe evenimente: nunti (este o perioada propice, cu vreme numai buna, nici prea cald, nici prea frig, cand oamenii nu mai sunt in concediu si pot accepta fara probleme invitatiile). De aceea multe masini se inchiriaza toamna pentru evenimente.

De ce sa inchiriezi o masina de la 321 rent a car toamna aceasta? – 3 SuperMotive

1. Pentru ca noi practicam preturi imbatabile. Suntem tot timpul atenti la tarifele de inchiriere auto si incercam sa fim intotdeauna in capul listei celor mai avantajoase companii de inchiriere auto din Cluj si din vestul Romaniei. Periodic derulam promotii si oferim masini de inchiriat la preturi de necrezut. Subliniem faptul ca nu practicam preturi ascunse – tariful afisat pe site este cel final. In plus, preturile sunt negociabile atunci cand vreti sa inchiriati o masina pe termen lung. De altfel, site-ul nostru este astfel structurat incat sa puteti face simulari pentru a vedea si a calcula exact cat puteti economisi daca inchiriati o masina pe termen mai lung sau mai scurt (pentru evenimente).

2. Pentru ca va punem la dispozitie un parc auto extrem de diversificat. Periodic parcul nostru auto se imbunatateste si se extinde cu autoturisme noi, impecabile atat din punct de vedere estetic cat si functional. Indiferent daca doriti sa inchiriati practicul Logan la un pret mai mic sau o masina mai luxoasa din gama premium care sa va reprezinte cu adevarat stilul de viata, la 321 rent a car avem solutii pentru toate lumea. De fapt acesta este unul din scopurile pe care ni le propunem: sa avem un parc auto suficient de diversificat si actualizat pentru a raspunde constant cerintelor clientilor nostri. Masinile disponibile pentru inchiriere trec printr-un riguros proces de verificare astfel ca fiecare client poate avea certitudinea ca se va urca la volanul unui autoturism foarte bun.

3. Pentru ca va oferim servicii profesionale. Daca ati mai lucrat pana acum cu o companie de rent a car intelegeti ca in industria de rent a car, serviciile de consultanta si suport sunt extrem de importante. Rent a car nu inseamna doar sa platesti pentru o masina, sa te urci la volanul sau si sa te intorci la predare, fara sa primesti ajutor atunci cand ai nevoie.

La 321 rent a car ne propunem permanent sa oferim servicii de calitate: sa oferim consultanta de specialitate in alegerea autoturismului potrivit pentru fiecare client in parte in functie de cerinte, buget si preferinte, sa oferim spre inchiriere masina cu plinul facut, sa curatam si sa spalam masina de fiecare data inainte de a fi preluata de un nou client, sa raspundem la telefon pentru a oferi suport tehnic in orice moment pe perioada derularii contractului de rent a car, sa oferim posibilitatea predarii/ ridicarii autoturismului chiar si la ore nepotrivite (noaptea tarziu sau dimineata foarte devreme, in weekend si chiar de sarbatori). La toate acestea putem adauga posibilitatea de rezervare online a masinii dorite, preluare masina direct de la aeroport, produse auto optionale (ca de exemplu scaun de copil).

Preturi imbatabile, masini foarte bune, servicii complete – iata ce inseamna in putine cuvinte inchierierea unei masini pe timp de toamna de la 321rentacar.

Have your say