Vrei sa gasesti cele mai bune oferte rent a car pentru vara 2018? Inchiriaza din timp masina dorita direct pe site-ul 321rentacar.ro. Dureaza doar cateva minute si ai garantia ca in plina vara la picioarele tale se va asterne masina potrivita pe care sa o conduci cu placere acolo unde visezi ca este locul ideal pentru incarcarea bateriilor – la mare, la munte, bifand numeroase obiective turistice, alaturi de prietenii cu care te simti cel mai bine, de familia care-ti anima zilele sau pur si simplu de persoana iubita alaturi de care ti-ai propus sa atingi culmile relaxarii.

Sa descoperi o zona extinsa intr-o perioada a concediilor, nu a fost niciodata mai simplu decat acum, avand la dispozitie o masina 100% pregatita din toate punctele de vedere – functional, confortabil, estetic, financiar.

321Rentacar va ofera servicii de inchiriere in Cluj Napoca, inclusiv cu preluare/ predare la Aeroport. Avand in vedere ca fiecare persoana are propriile preferinte si necesitati de deplasare, 321Rent a car si-a propus sa creeze o oferta cat mai cuprinzatoare, atat pentru cei care isi doresc sa se incadreze intr-un buget restrans, cat si pentru cei care pun pret deosebit pe calitate si confort, optand intotdeauna pentru ce e mai bun.

Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata de accesorii sau optiuni cum ar fi GPS, scaun pentru copil etc. Toate ofertele sunt la vedere, fara costuri ascunse. Se acorda suport pentru clienti non-stop.

Rezerva din timp masina dorita pe termen lung si ai posibilitatea de a beneficia de un tarif zilnic mai mic.

Escapadele in familie reprezinta o bucurie pentru toata lumea si in general aceste persoane prefera sa-si planifice din timp iesirile pentru ca totul sa iasa perfect. Itinerariul bine ales, locatiile potrivite de cazare, gazde primitoare si o masina speciala in care toti membrii sa poata calatori confortabil (cu aer conditionat, GPS, scaun de copil, taxe de drum etc) – iata doar cateva ingrediente ale unei excursii perfecte.

Vara aceasta este momentul perfect cand iti poti strange la un loc familia intr-o masina spatioasa si te poti aventura intr-o drumetie pe termen lung. Acceseaza oferta noastra curenta si alege acum varianta de transport care ti se potriveste cel mai bine.

Daca rezervi din timp masina dorita pentru aceasta vara vei evita o multime de neplaceri – de exemplu, de a pierde timp prin statii sau gari, de a fi nevoit sa lasi o parte din bagaje acasa, de a te multumi cu o masina mai putin potrivita pentru familia ta (poate fara aer conditionat sau prea compacta), de a fi nevoit sa renunti la bucuria de a bifa de pe lista cateva obiective turistice interesante, de a petrece mai mult timp cu „logistica” si mai putin timp relaxandu-te cu adevarat.

In concluzie, Rezerva din timp masina dorita pentru aceasta vara si mergi la sigur unde vrei, cu cine vrei si exact cand vrei.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *