Ultimele Articole din Blog

Parteneriat de succes intre 321 rent a car si Top car

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321rentacar top car transilvania

Top car si 321rentacar devin parteneri de succes.

321Rentacar este una din cele mai importante companii de inchireri auto din Cluj si din Vestul Romaniei. Cu scopul extinderii activitatii si mai ales a flotei auto pe care o pune la dispozitia clientilor, compania 321rentacar a hotarat sa inceapa colaborarea cu Topcar Transilvania. In acest mod parcul auto al companiei de rent a car s-a extins cu inca 35 de autoturisme SEAT (mai exact Leon, Ibiza si Toledo).

De ce SEAT? Pentru ca SEAT inseamna un mix de rafinament si spatiu generos, factori esentiali pe care clientii nostri ii apreciaza la orice masina. Avand o experienta in domeniul inchirierilor auto de peste 7 ani, 321rentacar isi propune in continuare sa faca eforturi considerabile pentru a ramane in topul preferintelor clientilor fideli si de a veni permanent cu preturi competitive, masini de calitate, confort sporit, siguranta in orice moment.

Aceste modele recente de autoturisme care au patruns in parcul nostru auto sunt construite dupa tehnologii de ultima generatie si sunt dotate cu o serie de optiuni ce imbunatatesc experienta generala de calatorie pentru sofer si pentru pasageri.

Avand in prezent o flota semnificativa de peste 100 de masini, 321Rentacar isi propune sa continue traditia inceputa acum 7 ani, de a oferi clientilor oferte si servicii competitive, moderne, la standarde internationale.

Topcar Transilvania este dealer SEAT din 2001, avand o cota de piata de 5.9%. Inregistrand vanzari record din momentul in care a patruns pe piata clujeana, Topcar a ajuns ca anul acesta sa ocupe primul loc in Clasamentul Dealerilor de la noi din tara. Si anul trecut, Topcar Transilvania a reusit sa vanda cele mai multe autoturisme SEAL Toledo de la noi din tara.

Dupa proverbul romanesc “Arata-mi cu cine te infratesti ca sa-ti spun cine esti”, 321rentacar vrea sa sublinieze faptul ca pune mare pret pe colaboratorii de incredere. Acest parteneriat incheiat intre cele doua companii va aduce numeroase beneficii clientilor interesati de inchirieri auto. Reprezinta un pas inainte spre alinierea serviciilor la cele mai inalte si complexe standarde de calitate.

Desi 321rentacar a crescut spectaculos in ultimii ani, nu vrem sa ramanem aici si sa ne plafonam. Vrem sa cautam permanent noi modalitati prin care putem deveni mai buni pentru clientii nostri. Iar incheierea acestui parteneriat face parte din strategia de extindere si modernizare.

Have your say