Ultimele Articole din Blog

Ne-am reinoit parcul auto cu cele mai noi masini din gama Dacia

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

dacia-logan-sl-plus-2017

Nu e niciun secret! Masinile Dacia se afla in topul celor mai inchiriate masini din Romania. Ba chiar sunt incluse in oferta rent a car din cadrul multor companii din strainatate. Spatioase, solide, prezentabile, avantajoase ca tarif si versatile, autoturismele Dacia reprezinta un pariu pe care clientul il va castiga.

 dacia-sandero-sl-2017

Cunoscand afinitatea romanilor pentru Dacia si aflandu-ne in permanenta in cautarea de noi oportunitati pentru extinderea parcului nostru auto, 321rentacar.ro anunta cu mandrie ca inca doua modele Dacia au fost incluse in oferta curenta.

1. Masina de inchiriat Dacia SANDERO SL Plus 2017. Un superb autoturism din clasa hatchback, cu transmisie manuala si motorizare TCE. Perfecta pentru familii si intalniri de afaceri, Dacia Sandero SL Plus este dotata cu aer conditionat, servo directie, inchidere centralizata si optiuni de siguranta ABS si ESP. Acum va puteti bucura de un design imbunatatit cu Dacia Sandero SL Plus, de un plus de design si confort. Grupul Dacia- Renault ofera de aceasta data un motor mai silentios comparativ cu Logan. Are 5 usi si are un design foarte apropiat de unul occidental. Este mult imbunatatit fata de editiile anterioare Dacia. Inovatia se observa atat pe interior, cat si pe exterior. Tapiteria interioara se simte placut la mana. Se poate inchiria de la 12 euro/ zi, in functie de intervalul dorit (verificati oferta noastra actualizata).

dacia-logan-sl-plus-2017-fata

2. Masina de inchiriat Dacia LOGAN SL Plus 2017. Este o berlina manuala pe bezina, avand motorizare 900 TCE. Perfecta pentru drumurile din Romania, spatioasa pentru pasageri, cu portbagaj generos, Dacia LOGAN SL Plus 2017 se va afla cu siguranta in topul preferintelor clintilor care doresc un raport calitate/ tarif de inchiriere foarte avantajos. Desigur si pentru acest model clientii pot opta pentru aer conditionat cu reglare manuala, servo directie, radio cu cd, inchidere centralizata, ABS si ESP. Toate excursiile in care nu ati fost inca, toate locurile pe care nu le-ati descoperit inca, toate devin acum mult la accesibile pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

 dacia-logan-sl-plus-2017-int

Avem multi clienti romani care se intorc acasa din strainatate, de sarbatori sau cu alte ocazii. Adesea aceste persoane sunt dornice sa re-descopere meleagurile natale intr-o masina romaneasca.

 dacia-logan-sl-plus-2017-interior

Cu aceste noi achizitii ne rotunjim oferta de autoturisme economice si spatioase disponibile pentru inchiriere. Inchiriati acum una din aceste masini si o veti primi echipata cu anvelope de iarna, cu rovigneta si toate verificarile, taxele la zi. Ce bine ca exista aceasta optiune rapida de inchiriere auto fara batai de cap. Totul la preturi extrem de accesibile. Va multumim ca ati optat pentru consultarea ofertei noastre de rent a car. Avem toata increderea ca veti reusi sa folositi usor si simplu site-ul pe care vi-l punem la dispozitie pentru a rezerva o masina.

Have your say