Ultimele Articole din Blog

Ne-am innoit parcul auto

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

seat-leon-2017-fata

Ne-am innoit parcul auto

O companie rent a car este cu atat mai valoroasa cu cat are un parc auto diversificat si bogat. Credem acest lucru cu tarie, motiv pentru care incercam sa ne reinnoim parcul auto periodic cu masini confortabile, fiabile, familiare, bine dotate, elegante sau sport, impecabile din punct de vedere estetic.

De ce ne-am innoit parcul auto?

Exista mai multe motive pentru care aducem frecvent noi masini in parcul nostru auto. In primul rand cererea rent a car a crescut foarte mult in ultimele luni, asa ca vrem sa oferim tututor clientilor nostri posibilitatea de a inchiria o masina de calitate la preturi accesibile. Faptul ca exista cerere pentru masini inchiate nu poate decat sa ne bucure si sa ne dorim mai mult sa ne extindem, sa ne imbunatatim serviciile si sa venim mereu cu modele noi de autoturisme pe placul clientilor nostri.

Exista o multime de motive pentru care un client alege sa inchirieze o masina de la noi. Iar noi am invatat sa anticipam aceste cerinte si dorinte ale clientilor. De aceea, parcul nostru auto este diversificat si raspunde intr-o masura foarte mare tututor clientilor nostri din prezent.

6 autoturisme de top recent intrate in parcul nostru auto

Va prezentam mai departe ultimele masini intrate in parcul nostru auto si pe care le puteti rezerva incepand chiar de acum:

1. Seat Ibiza 2017 cu motorizare 1.2 TSI. Este un hatchback nou cu transmisie manuala, cu 5 locuri, cu optiuni cum ar fi aer conditionat, radio cu touch, ABS si ESP pentru siguranta sporita. Preturile de inchiriere incep de la 16 euro pe zi.

 

seat-ibiza-tsi

2. Seat Leon FR 2017 1.4 TSI. Hatchback cu transmisie manuala pe benzina, are optiuni de dublu climatronic, USB si SD card, ABS si ESP. Tariful de inchiriere incepe de la 21 euro pe zi.

 seat-leon-2017-fata

3. Seat Toledo 2017 1.2 TSI. Aceasta berlina noua are 5 locuri si un tarif de inchiriere ce incepe de la 16 euro pe zi.

 seat-toledo-12-tsi

4. Seat Toledo 2017 1.6 TDI. Daca vorbeam de diversitate, de data aceasta berlina Seat Toledo are motorizare mai mare de 1600 TDI pe motorina. Pretul de inchiriere porneste de la 18 euro pe zi.

 seat-toledo-tdi

5. Skoda Octavia 2017 1.2 TSI. Ne place aceasta berlina pe benzina si exista toate sansele sa fie masina potrivita pentru dumneavoastra. Este noua cu 0 km parcursi in prezent.

 skoda-octavia-tsi

6. Skoda Rapid 2017 1.2 TSI. Rapid pare sa fie un nume de scena predestinat, iar aceasta Skoda noua cu trasmisie manuala si motorizare 1200 TSI este pregatita sa se lase condusa spre noi locuri, noi oameni si noi experiente.

 skoda-rapid-tsi

La final

Prin innoirea parcului auto intentionam sa ne extindem, sa atragem clienti din paturi sociale diferite, pentru ca fiecare masina este pregatita pentru o anumita experita: experienta dumneavoastra. Poate fi vorba despre o excursie cu prietenii, despre un eveniment special cum ar fi o nunta sau un botez, despre o intalnire de afaceri care va va aduce multe beneficii in viitorul apropiat, despre un weekend relaxat cu familia, despre o escapada superba cu iubita intr-o zi ploioasa si mohorata. Experienta va apartine. Noi va punem la dispozitie o gama variata de masini, iar dumneavoastra le conduceti spre noi povesti si noi experiente. Va dorim calatorii de neuitat.

Have your say