Inchiriaza o Skoda Octavia cu transmisie automata

Cu o motorizare de 2.0 TDI si 140CP, Skoda Octavia cu transmisie automata este o alegere de exceptie pentru toti cei care doresc sa inchirieze o masina sigura, moderna, rapida, cu consum de combustibil redus, impecabil de condus. Ce o diferentiaza de alte optiuni de masini de inchiriat, este in primul rand cutia de viteze cu schimbare automata (DSG).

Aceasta cutie de viteze atat de populara inca de la aparitia sa din anii 1980 si lansata pe piata in 2003 are ambreaj dublu si va ofera posibilitatea de control automat. Cutia de viteze automata DSG ofera soferului multiple avantaje.

In primul rand, Skoda Octavia cu transmisie automata are un consum de combustibil mai mic in comparatie cu alte masini care au cutie de viteza automata clasica. Asta inseamna ca veti economisi bani. In al doilea rand, calatoria cu aceasta masina va fi mai placuta pentru ca nu vor exista zdruncinari in momentul schimbarii treptelor de viteza. Practic trecerea dintr-o viteza mai mica intr-una mai mare se realizeaza foarte rapid, in 8ms, iar trecerea dintr-o viteza mai mare intr-una mai mica se face doar in 600ms. Este clar o placere sa conduci aceasta masina atat la drum intins intre localitati, cat si in oras unde traficul este mai intens.

In afara caracteristicilor functionale moderne, trebuie sa stiti ca Skota Octavia exceleaza si la capitolele design si confort. Toate butoanele de activare si control pentru lumini, stergatoare, geamuri, aer conditionat etc sunt amplasate in mod intuitiv pe bord. Volanul este din piele, usor reglabil si multifunctional. Exista posibilitatea de pilot automat (foarte util in cazul calatoriilor mai lungi pe drumurile europene si autostrazi), puteti incalzi scaunele in mod diferentiat si puteti selecta temperaturi diferite pentru zona scaunului soferului, respectiv pentru pasagerul din dreapta. Toate scaunele sunt foarte confortabile, astfel incat toti pasagerii se vor bucura de o calatorie placuta. Ca si aspect exterior, retineti ca Skoda Octavia cu transmisie automata reprezinta o carte de vizita impecabila in orice ocazie. Este ideala atat pentru inchirieri auto de ocazie, cat si pentru cele in interes de afaceri sau pur si simplu pentru calatorii si deplasari diverse cu prietenii sau familia.

Skoda Octavia cu transmisie automata poate fi inchiriata de la firma de rent a car pentru un tarif avantajos intre 25 euro pe zi pana la 40 euro pe zi (in functie de perioada de inchiriere).

Inchiriaza acum o Skoda Octavia cu transmisie automata care te inspira sa calatoresti si sa redescoperi placerea de a conduce.

 Citeste si despre procedura de inchiriere a unei masini de pe aeroportul din Cluj


1 comentariu

Inchiriaza o masina pentru concediul din Romania | Blog 321 Rent a car Cluj · iunie 17, 2015 la 11:53 am

[…] Citeste si Inchiriaza o Skoda Octavia cu cutie automata […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *