Iti trebuie o masina? Vrei sa economisesti bani si timp? Iata solutia optima: inchiriaza o masina.

Inchirierea unei masini a devenit un serviciu accesibil unui numar cat mai mare de persoane. Atunci de ce sa nu inchiriezi si tu o masina atunci cand ai nevoie?

 Toti proprietarii de masini recunosc ca a avea o masina inseamna cheltuieli mari, si nu ma refer la combustibil, ci la taxe, la schimbarea cauciucurilor atunci cand este nevoie, la rovigneta atunci cand vor sa iasa din localitate, la verificarile periodice, la eventualele mici reparatii sau cheltuieli de intretinere (poate un stergator, un far, un led etc). E minunat sa stii ca nu mai trebuie sa alergi dupa diverse componente, sa cauti cele mai mici preturi, nu mai trebuie sa stai la cozi sau sa te invoiesti de la munca sa faci un ITP etc. Toate acestea te ajuta sa economisesti timp pretios. Mda, si toate se aduna, iar atunci realizezi ca e cam scump sa ai si sa folosesti o masina.

Acum, sa presupunem ca atunci cand ai nevoie de o masina alegi sa o inchiriezi de la o companie. Sincer, poate nu iti trebuie o masina in fiecare zi (locul de munca e aproape, iesi in excursii rar etc) si atunci nu prea are sens sa o lasi sa „rugineasca” in fata blocului.

In aceasta situatie, e mai eficient sa inchiriaza o masina. Ori de cate ori doresti. Si ce e mai frumos, este ca de fiecare data poti opta pentru alta masina. Cine nu-si doreste acest lucru? Poti testa diverse variante, poti alege un autoturism care se preteaza cel mai bine cu momentul pentru care ai nevoie de el (poate o masina mica si compacta, poate una mai incapatoare cu portbagaj mare, poate una mai selecta pentru un eveniment special cum ar fi o nunta).

Preturile pentru inchirierea unei masini incep de la 10 euro. E super avantajos, daca ne gandim la costul unei masini, costul de achizitie + costul de intretinere si reparatie. In alta ordine de idei, trebuie sa recunoastem ca o masina ne face viata mai usoara: nu trebuie sa mai alergi dupa taxi, sa bati drumurile in lung si in lat, sa urmaresti traseul si orele mijloacelor de transport in comun etc. Cand mergi intr-o excursie mica, intr-o vizita speciala, un weekend deosebit, la un eveniment important, la o intalnire de afaceri etc o masina te poate ajuta din plin. Inchiriaza in toate aceste cazuri o masina si scapi de probleme.

Si atunci, ne dam intr-adevar seama ca merita din plin sa inchiriezi o masina pentru a economisi bani si timp.

Vezi si ofertele de toamna pentru inchirierea unei masini


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *