Ultimele Articole din Blog

Inchiriaza ieftin noul Seat Toledo

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

seat-toledo-12-tsi

Inchiriaza ieftin noul Seat Toledo

Credeti ca Seat Toledo 2017 1.2 TSI are un motor subdimensionat raportat la capacitatea sa? Ei bine, acest lucru nu este deloc adevarat. Motorul este pe aceeasi lungime de unda cu autoturismul, lucru pe care clientii nostri il pot confirma oricand. Fiabilitatea si consumul sunt doua puncte tari ale acestei masini. Daca mai adaugam la toate acestea tariful foarte avantajos de inchiriere, rezulta o solutie ideala pentru orice client interesat sa imprumute o masina numai buna de condus. Si nu ne oprim aici!

Seat Toledo este o masina perfecta pentru a fi folosita in oras, insa la fel de bine poate fi condusa si la drum lung. Este extrem de versatila si reprezinta solutia ideala pentru toti cei care isi doresc sa inchirieze o masina sigura, frumoasa, confortabila.

Clientii care o vor prefera pentru excursii si drumuri lungi vor fi incantati de spatiul generos care se regaseste in portbagaj (550 litri – mai mult decat rezonabil pentru o masina de acest calibru). Astfel, Seat Toledo poate primi bagajele si gentile bine ticsite ale unei familii care calatoreste prin mai multe orase. Insa chiar daca are un portbagaj spatios, interesant este ca Seat Toledo ramane o varianta suficient de compacta incat sa se descurce de minune si prin traficul de oras. Este usor de parcat, simplu de manevrat si de condus chiar si pe strazile mai inguste. Este abila si suficient de sigura incat sa te bazezi pe ea la drum lung.

 Seat-Toledo-2017-spate

In ceea ce priveste pretul de inchiriere pentru Seat Toledo, vestile raman la fel de bune. Daca faceti parte din acele persoane care considera ca inchirierea unei masini superbe cum este Seat Toledo reprezinta un lux, atunci fiti pregatit sa va schimbati opinia. Acum, la 321rentacar.ro aveti posibilitatea de a inchiria acest autoturism la cel mai bun pret. Si asta nu e tot, pentru ca cel mai bun pret vine la pachet cu o serie de avantaje de prima clasa:

- la inchiriere, primiti o masina Seat Toledo curata si in stare excelenta, atat interior cat si exterior

- plecati la drum avand asigurare de accident RCA + Casco

- toate taxele locale sunt acoperite – Rovigneta, taxa de cauciucuri iarna, taxa de aeroport

- beneficiati de suport tehnic competent si de calitate pe tot parcursul derularii contractului de inchiriere… si chiar dupa aceea, pentru ca la 321rentacar.ro adesea clientii nostri devin prietenii nostri si se reintorc cu aceeasi placere.

 Seat-Toledo-2017-interior

Specificatii tehnice Seat Toledo

Avand un consum mediu de 4.6 litri la 100 de km, un motor cu 105 cai putere si o capacitate a rezervorului de 55 litri, Seat Toledo reprezinta  un autoturism foarte fiabil, o berlina cu 5 locuri excelenta pentru oras si nu numai.

 seat-toledo-tdi

Tarife inchiriere Seat Toledo

Pretul de inchiriere pentru Seat Toledo variaza intre 14 si 30 de euro/ pe zi in functie de intervalul de inchiriere, perioada din an si limita de km. aleasa. Masina este deja disponibila pentru rezervare pe cel mai mare site de inchirieri masini din Cluj Napoca.

Have your say