Ultimele Articole din Blog

De ce sa inchiriezi o masina noua

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

seat-ibiza-tsi

De ce sa inchiriezi o masina noua

Exista o multime de motive pentru care se merita sa inchiriezi o masina ( fie ea si second hand, rulata ), dar daca vorbim despre inchirierea unei masini noi deja lucrurile devin si mai tentante pentru clienti.

Este posibil sa inchiriati o masina noua?

Da. La 321rentacar.ro punem la dispozitia clientilor nostri masini noi, impecabile din punct de vedere estetic si functional. Periodic selectam cu atentie cele mai potrivite masini pentru diverse scopuri si le includem in parcul nostru auto. De aici inainte clientilor nu le ramane decat sa aleaga masina preferata pe care sa o inchirieze atunci cand au nevoie.

1. Inchiriaza o masina noua pentru confort. Poate ca ai aflat deja ca este distractiv si avantajos sa inchiriezi o masina de la compania de rent a car ori de cate ori doresti. Dar atunci cand inchiriezi o masina noua in loc de una second hand stii sigur ca aceasta iti poate oferi confort sporit. Esti prima sau printre primele persoane care se urca la volanul masinii respective.

2. Inchiriaza o masina noua pentru aspect. Cand inchirezi o masina noua te astepti ca ea sa fie perfecta din punct de vedere estetic, atat la exterior cat si in interior. Daca trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri sau pur si simplu iti doresti sa conduci o masina frumoasa care sa te reprezinte cu succes alege sa inchiriezi o masina noua.

3. Inchiriaza o masina noua pentru functionalitate. O masina noua merge foarte bine. Adevarat ca sunt multe masini second hand care dupa cateva mii de km inca merg excelent. Dar o masina noua are avantajul energiei si al vigurozitatii. Ca si omul, o masina tinde sa oboseasca in timp, ceea ce inseamna ca un autoturism nou este mai puternic si mai precis – capabil sa va ofere siguranta sporita.

4. Inchiriaza o masina noua cu CASCO. La 321rentacar.ro va oferim masini noi de inchiriat, cu asigurare CASCO. Astfel, atunci cand pleci intr-o calatorie poti fi mai linistit avand sentimentul esti asigurat in cazul unui accident nedorit.

5. Inchiriaza o masina noua la pret avantajos. Multi soferi isi doresc sa conduca o masina noua, dar asta inseamna pentru multi un efort financiar prea mare. Acesta este motivul principal pentru care in Romania se vand si se cumpara mai multe masini second hand decat noi. Daca vreti sa va bucurati de toate avantajele cu care vine la pachet o masina noua, acuma aveti la indemana o solutie rapida si ieftina: inchiriati o masina noua pentru o calatorie speciala sau pentru un eveniment deosebit.

In concluzie aveti toate motivele sa inchiriati o masina noua pentru urmatoarea calatorie. Beneficiati de tarife avantajoase si servicii impecabile rezervand acum masina direct pe www.321rentacar.ro

Have your say