Ultimele Articole din Blog

De ce periodic ne reinoim parcul auto

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

skoda-octavia-tsi

De ce periodic ne reinoim parcul auto

- Din respect pentru clientii nostri. Intotdeauna cei care ajung sa inchirieze o masina apreciaza serviciile oferite de firma de rent a car. Dar mai presus de toate clientii apreciaza daca masina s-a ridicat la nivelul asteptarilor: daca a fost curata, daca nu a facut probleme, daca a fost noua, daca s-a simtit in siguranta in ea, daca a oferit confort optim etc. Ei bine, pentru ca toate aceste lucruri sa se indeplineasca, la 321rentacar ne propunem sa reinnoim periodic parcul auto.

- Pentru ca ne dorim sa ne extindem. De la infiintare si pana azi 321rentacar a crescut foarte mult. In continuare vrem sa ne extindem, sa facem fata cererilor clientilor nostri, sa ne mentinem si sa crestem nivelul de incredere pentru Cluj si pentru toata zona de vest a tarii. Suntem constienti ca lucrul acesta se poate realiza doar printr-o crestere sustenabila, prin introducerea periodica a unor noi modele de autoturisme si astfel prin atragerea de noi clienti si noi oportunitati.

- Pentru ca suntem atenti la nevoile si cerintele clientilor nostri. Invatam din experienta si suntem mereu vigilenti. Clientii nostri se impart in mai multe categorii: exista familii din strainatate care ajung in Romania si au nevoie de o masina pentru cateva zile, exista firme care au nevoie periodic de masini pentru clientii straini care ajung in Cluj sau pentru angajatii lor, sunt cupluri care vor sa traiasca experiente noi, iubitori de masini care isi doresc sa testeze altceva, soferi care inchiriaza o masina pentru ca cea personala este in service etc. Fiecare isi doreste o masina care sa se incadreze in anumite criterii: sa poata fi inchiriata la cel mai mic pret, sa fie mai incapatoare, sa consume putin si asa mai departe. Suntem constienti de aceste solicitari astfel ca le putem indeplini doar prin innoirea permanenta a parcului auto existent.

- Pentru ca ne dorim sa avem o oferta diversificata pentru a atrage clienti din mai multe zone de interes. Masinile sunt ca pantofii – atat de diferite. Mai ales cand vine vorba despre serviciile de rent a car. Cand vrei sa inchiriezi o masina te gandesti in primul rand ce vrei sa faci cu ea, cu cati oameni vei calatori, daca vrei sa fie mai compacta sau din contra daca vrei sa fie mai spatioasa, poate ai un brand preferat, o culoare preferata etc. Acesta este motivul pentru care in oferta noastra foarte multi clienti pot gasi masina ideala pentru cerintele personale: o masina ieftina sau una mai scumpa, una incapatoare pentru toata familia sau cu dimensiuni reduse pentru a fi usor de manevrat in oras, o masina clasica sau una 4 x 4 pentru cei mai curajosi. Si nu ne oprim aici. Dorinta noastra este sa putem raspunde intotdeauna cerintelor clientilor nostri, oricat de variate ar fi acestea.

- Pentru ca numarul si calitatea masinilor reprezinta cartea de vizita a unei firme de rent a car.

- Pentru ca vrem sa ramanem printre cei mai buni. O firma de rent a car care nu este permanent interesata de introducerea unor masini noi in oferta curenta tinde sa se plafoneze.

Have your say