Vara este cel mai frumos anotimp din pricina temperaturilor de afara, dar si datorita concediilor. In aceasta parioada cei mai multi dintre noi beneficiem de o perioada de concediu bine-meritata, dupa un an de lucru. Datorita acestor factori, firmele de inchirieri auto inregistreaza un numar record de solicitari de ultim moment.

De ce este indicat sa rezervati din timp o masina

Sa presupunem ca veniti din alta tara pentru a va petrece concediul in Romania, iar locul unde aterizati este la cateva sute de km. fata de destinatia dumneavostra. In aces caz veti apela la serviciile unei firme de inchirieri auto. Cum aceasta perioada este extrem de aglomerata ati putea risca sa nu gasiti masini disponibile. Mai exista si posibilitatea sa gasiti unele masini de la speculantii de ocazie. Mare atentie pentru ca masini nu prezinta nicio garantie in materie de siguranta. Mai mult decat atat, la speculantii de ocazie preturile vor fi excesiv de mari, pentru ca nu aveti de unde alege.

Pentru a evita toate aceste situatii neplacute, firma noastra va recomanda sa rezervati din timp o masina. Rezervarea din timp inseamna o perioada de minim o luna inainte sa veniti in vacanta. In acest fel veti fi sigur ca veti avea parte de masina dorita din flota noastra de automobile. Un alt avantaj este faptul ca nu veti plati mai mult, chiar daca dumneavoastra doriti masina in sezonul estival. Preturile vor fi aceleasi, poate chiar mai mici ( fara taxe ascunse ) daca rezervati masina din timp.

Pentru noi, toti clientii sunt la fel de importanti, insa cei care rezerva din timp masina preferata, vor avea prioritate. Un alt avantaj daca rezervati masina din timp il constituie in faptul ca sunteti intr-un contact permanent cu firma de inchirieri auto. In acest sens daca apare vreo problema cu masina rezervata, firma noastra va va anunta din timp, problema se va remedia sau se va gasi o solutie de comun acord.

Perioada aglomerata inseamna perioada de vara, adica lunile iunie, iulie si august. Acestea sunt lunile in care presoanele care nu au rezervare din timp au sanse aproape de 0 sa gaseasca o masina disponibila. Noi recomandam ca rezervarile din timp sa se faca in oricare alta perioada a anului, nu doar vara, insa suntem constienti ca nu intotdeauna se poate rezerva din timp, uneori mai apar si situatii neprevazute.

Dorim sa asiguram toti clientii nostrii ca firma noastra depunde eforturi considerabile pentru a asigura cat mai multe masini in aceasta perioada aglomerata. Astfel, parcul nostru auto este intr-o continua crestere. Va rugam sa rezervati din timp masina dorita si va multumim pentru intelegere.

Citeste si despre cum se poate inchiria o masina la un pret avantajos


1 comentariu

Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini | Blog 321 Rent a car Cluj · august 17, 2015 la 11:50 am

[…] Vezi si de ce este indicat sa rezervi o masina din timp […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *