Ultimele Articole din Blog

Ce avantaje aveti daca inchiriati o masina pe termen lung

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car cluj parc auto

Ce avantaje aveti daca inchiriati o masina pe termen lung

In prezent in Romania exista o crestere vizibila a economiei, motiv pentru care tot mai multe firme se indreapta spre drumul cel bun. Nevoile de afaceri sunt in crestere, iar in ceea ce priveste nevoile de deplasare, exista mai multe optiuni demne de luat in consideare. Masinile necesare derularii activitatii pot fi achizitionate in rate sau in leasing, dar si inchiriate pe termen lung.

In prezent, inchirerea masinilor pe termen lung reprezinta o alternativa interesanta achizitionarii sau leasingului auto. Conceptul este simplu: veti avea masina pe care v-o doriti pentru exact perioada necesara.

Va intrebati daca inchirierea unei masini pe termen lung este o optiune viabila in cazul dumneavoastra? Urmatoarele avantaje ar trebui sa va ajute sa luati o decizie corecta.

 8 avantaje pentru care merita sa inchiriezi pe termen lung

1. Stiti care sunt cheltuielile si le puteti planifica mai bine. Oferim solutii de inchiriere ce includ pachete complete de servicii ce pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra in functie de cerintele dumneavoastra de mobilitate si deplasare.

2. Consultanta. O echipa de profesionisti este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa va optimizati costurile de administrare, indiferent daca aveti nevoie de o singura masina sau de mai multe autovehicule.

3. Minimizarea timpului si a resurselor. Cand inchiriati o masina pe termen lung contractul se va incheia o singura data si veti economisi timp pe care altfel l-ati pierde ori de cate ori ati dori sa inchiriati din nou o masina.

4. Serviciul clienti. Pe toata durata contractului de inchiriere, echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice probleme care pot aparea.

5. Transportul public poate fi incomod sau scump. Inchirierea unei masini pe termen lung poate fi o solutie mai putin costisitoare si mai convenabila. Astfel veti avea confortul unui vehicul personal, de regula la un cost mai mic.

6. Libertatea. Puteti alege masina dorita pentru exact perioada in care aveti nevoie de ea.

7. Posibilitatea de a alege. Puteti alege masina perfecta in functie de nevoile dumneavoastra personale sau de afaceri.

8. Tariful de inchiriere. Este cel mai mare beneficiu pentru care firmele si persoanele fizice aleg sa inchiriere o masina pe termen lung. Economisiti bani daca perioada de inchiriere este mai mare.

Sa luam un exemplu:

Pentru inchirierea unui Seat Leon FR 2017 1.4 TSI tariful pe zi este de 44 euro, in cazul in care inchirierea se face pentru 5 zile. Dar daca veti inchiria aceeasi masina pentru o perioada mai lunga (de cateva luni) tariful zilnic va fi de 18 euro in loc de 44 euro.

De fapt tariful este diferit, intre 18 si 45 euro pe zi, in functie de perioada de inchiriere. Pentru ca dumneavoastra sa stiti foarte bine cat este tariful de inchiriere pentru o anumita perioada, am creat un sistem istet prin care puteti simula mai multe perioade de inchiriere astfel incat sa va dati seama care varianta este cea mai economica pentru dumneavoastra. Este suficient sa apasati butonul “Vezi care este tariful exact” din pagina descrierii unui autoturism disponibil la inchiriere. Alegeti data si ora de preluare, respectiv de predare si dati click pe “Cat ma costa?” Imediat sistemul va calcula tariful total si va va afisa tariful zilnic.

Have your say