Ultimele Articole din Blog

Alege masina potrivita pentru compania ta

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

rent

Un business inseamna enorm de mult pentru orice comunitate. O afacere de succes poate aduce porsperitate prin generarea de locuri de munca si venituri substantiale pentru angajati si familiile acestora. Pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie una de succes este nevoie de multa miscare si la fel de multa implicare. Noi va putem ajuta cu miscarea, in sensul ca va punem la dispozitie cele mai bune masini pentru sustinerea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

De ce sa inchiriati masini pentru sustinerea si dezvoltarea business-ului

In orice domeniu, transportul este vital. Astfel, noi va putem oferi cate o oferta personalizata pentru fiecare companie in parte, bineinteles in functie si de domeniul de activitate. Daca alegeti sa inchiriati o masina de la noi, nu mai este nevoie sa va faceti griji cu insepctia tehnica periodica, asigurari si intretinerea masinii. De toate acestea ne ocupam noi.

Stim ca majoritatea celor care detin companii, cauta sa-si deduca cheltuielile cat de mult se poate. Daca alegeti masini din flota noastra, cheltuiala cu inchirierea este deductibila, practic nu pierdeti nimic. Noi va oferim contracte personalizate, simple si clare in functie de nevoile dumneavoastra, totul fara costuri ascunse.

In cazul in care doriti sa prelungiti sau sa renuntati la contractul de inchiriere nu este nicio problema, se poate face in orice moment. De asemenea, daca doriti sa inlocuiti masina se poate face in orice moment al contractului.

Traficul este total imprevizibil, tocmai de aceea va oferim asistenta 24/7. In cazul unei defectiuni sau a unui accident, masina se inlocuieste temporar cu un alt automobil din flota noastra, dar in functie de disponibilitatea masinilor pe care le avem la momentul respectiv.

Daca toate avantajele prezentate mai sus nu v-au convins, precizam ca plata se poate face lunar, prin transfer bancar sau chiar si in numerar.

Masina potrivita pentru compania dumneavoastra

Dacia Lodgy este o masina pe care noi o consideram potrivita pentru orice business. Este o masina foarte buna cu care se pot transporta atat angajatii cat si diferite echipamente de lucru, deoarece masina este una destul de incapatoare. Mai mult decat atat, masina este dotata cu un motor diesel de 1.5, avand un consum destul de mic, deci cheltuielile cu carburantul vor fi reduse.

O alta masina pe care o recomandam este Dacia Logan MCV cu 5 sau 7 locuri. Este un autoturism asemanator cu Dacia Lodgy, avand aproximativ aceleasi dimensiuni. Diferenta este la motorizare, in sensul ca Dacia Logan MCV dispunde de un motor de 1.6 l. Indiferent de ce varianta alegeti ( 5 sau 7 locuri ), angajatii si echipamentele se vor deplasa in deplina siguranta.

Pentru companiile care nu au foarte mult echipament si doresc masini in special pentru deplasarea angajatilor, recomandam Dacia Logan. Avem mai multe variante de motorizare, dupa preferinta clientului. De asemenea, avem mai multe variante de Logan. Tinem sa precizam ca toate masinile functioneaza perfect si periodic sunt foarte atent verificate de catre cei mai buni mecanici.

In cazul in care doriti sa inchiriati masini pentru un business si nu stiti ce sa alegeti, noi va oferim gratuit consultanta, pentru a alege masina potrivita afacerii dumneavoastra.

Have your say